RIDOM INGATLAN, HITEL ÉS BIZTOSÍTÁS KÖZPONT

Munkalehetőség

Ingatlanirodánk olyan kollégákat keres, akik jelenleg is a szakmában dolgoznak vagy ko­rábban dolgoztak.

Akik hiva­tás­ként szere­tik az értékesítést, és emel­lett fon­tos nekik a sta­bil hát­tér, a támo­gató veze­tés, és a piac­ve­ze­tő ju­ta­lék. Dina­mi­ku­sak, fej­lőd­ni vágy­nak és sze­ret­né­nek rej­tett költ­sé­gek nél­kü­li, kor­rekt munka­fel­té­te­lek mel­lett egy tőke­erős ma­gyar cég­nél meg­újul­ni, pers­pek­tívát találni.

 

Elvárásaink:

Minimum középfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, határozott, céltudatos személyiség, felhasználói szintű számítógépes ismeret.
Minimum 1 év tapasztalat ingatlanértékesítőként!

 

Amit kínálunk:
70% jutalék az eladásból! (rejtett költségek nélkül!)
20% a hitelezési jutalékból
Jutalék a kiajánlott energetika után, a kiajánlott ügyvéd után!
Igény szerint céges laptop és mobiltelefon.
Minimális irodai bent lét.

 

A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége tagjaként több mint 6 000 értékesíthető ingatlan. Keresztértékesítési lehetőség. Lehetőség nyílik a Duna House partnercég összes kizárólagos ingatlanjának értékesítésére!


Rugalmas munkaidő, folyamatos szakmai továbbképzés, kiváló munkafeltételek, munkaeszközök biztosítása. Saját online adminisztrációs felület. Hosszú távú munkalehetőség, alkalmazotti vagy szerződéses jogviszony, teljesítményarányos jövedelem. Jó hangulat a kollégák között!

 

Feladatok:
Az ingatlanpiacon lévő eladó és kiadó ingatlanok felkutatása, meglévő eladó és kereső ügyfelekkel kapcsolattartás, új ügyfélkapcsolatok kialakítása. Ingatlanok értékesítése, bérbeadása.

Amennyiben úgy gondolja szereti a kihívásokat, esetleg nincs megelégedve jelenlegi munkahelyén a fizetésével, nem szeretne saját vállalkozásával bajlódni, várjuk Önéletrajzát az alábbi email címre.Kapcsolatfelvételi űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.ridomingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Ridom Ingatlan Központ

Hiba történt!