Bízza ingatlana eladását profi szakértőinkre!

Állásajánlat

Ingatlanirodánk olyan, partnereket, kollégákat keres, akik jelenleg is a szakmában dolgoznak vagy ko­rábban dolgoztak. Akik hiva­tás­ként szere­tik az értékesítést, és emel­lett fon­tos nekik a sta­bil hát­tér, a támo­gató veze­tés, és a piac­ve­ze­tő ju­ta­lék.
Dina­mi­ku­sak, fej­lőd­ni vágy­nak és sze­ret­né­nek rej­tett költ­sé­gek nél­kü­li, kor­rekt munka­fel­té­te­lek mel­lett egy tőke­erős ma­gyar cég­nél meg­újul­ni, pers­pek­tívát találni.

Elvárásaink:

Minimum Középfokú végzettség  kiváló kommunikációs készség, határozott, céltudatos személyiség, felhasználói szintű számítógépes ismeret,
Minimum 1 év tapasztalat ingatlanértékesítőként!

Amit kínálunk:
70% jutalék az eladásból!! )(rejtett költségek nélkül!)
20% a hitelezési jutalékból
Jutalék a kiajánlott energetika után, a kiajánlott ügyvéd után!
Igény szerint céges laptop, és mobiltelefon
Minimális irodai bent lét.

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége tagjaként több mint 10.000 értékesíthető ingatlan. Keresztértékesítési lehetőség. Lehetőség nyílik a Duna House partnercég összes kizárólagos ingatlanjának értékesítésére
Rugalmas munkaidő, folyamatos szakmai továbbképzés, kiváló munkafeltételek,munkaeszközök biztosítása. Saját On-line adminisztrációs felület. 
Hosszú távú munkalehetőség, alkalmazotti vagy szerződéses jogviszony, teljesítményarányos jövedelem. Jó hangulat a kollégák között!

Feladatok:
Az ingatlanpiacon lévő eladó és kiadó ingatlanok felkutatása, meglévő eladó és kereső ügyfelekkel kapcsolattartás, új ügyfélkapcsolatok kialakítása. Ingatlanok értékesítése, bérbeadása

Amennyiben úgy gondolja szereti a kihívásokat, esetleg nincs megelégedve jelenlegi munkahelyén a fizetésével, nem szeretne saját vállalkozásával bajlódni, várjuk Önéletrajzát az alábbi email címre.

Info@ridomingatlan.hu 
További információ: 06-70-20-92650
www.ridom.hu