Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 65 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1920
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre, udvarra,
Rejtett kincs a IX. kerületben…
Külső Ferencváros méltatlanul elfelejtett részén eladó, egy 65 négyzetméteres, első emeleti lakás.
A MÁV lakótelep a Gyáli út, Péceli út, Szerelvény köz, Tombori utca által határolt terület, egy izgalmas, mézeskalács retró időutazós hely, rengeteg lehetőséggel. Legyen hétköznap , vagy hétvége kellemes csendes hely, a főváros szívében. Parkolni ingyenes lehet az utcán, de minimális havi díjért akár a belső udvaron is. Kőris és jegenye fasor által szegélyezett útról nyílik a kert, amit elektromos kapuval tettek nyithatóvá, innen vezet a keramitsárga út a lépcsőházhoz, aminek ablakai és ajtója is fel lett újítva úgy, hogy közben teljes beleillik a környezetbe.
Az U alakú, mészhomokköves nyerstégla épület egyik első emeleti lakása várja új tulajdonosát, ahol a 2 szoba kertre néz, 1 szoba meg az előtér pedig az udvarra.
A lakás felépítése, előszoba, ahonnan a wc nyílik, aztán egy közlekedő ami szerencsére olyan tágas, hogy egy kis étkező is helyet kapott, innen nyílik a fürdő és a polcos kamra is. A konyhának van egy kis ablak , ami az előtérrel van szoros közelségben. A szobák elhelyezkedését úgy alakították, hogy a 2 nagyobb szoba egybe nyílik, de a fél szoba, az teljesen külön bejáratú. Az ablakok mindenhol ki vannak cserélve , a fűtés konvektoros, a meleg víz ellátás bojlerral van megoldva, a lakásban parketta és linóleum váltják egymást , a beltéri ajtók korosak ugyan , de nagyon jó állapotúak és a régi idők nagypolgári hangulatát idézik. Külön pincerész is tartozik az ingatlanhoz.
Aki szereti a nyugalmat, és a mosott ruháját nyáron a napon szeretné szárítani a közös kertben,vagy kihasználja a ház különleges adottságát és a padláson szárítja ,és aki szereti a régi épületek hangulatát….
Olyan ez a hely, amit látni kell, ahova tematikus sétákat is érdemes lenne szervezni. Olyan hely, amiben meg lehet látni valamit, ami a városunkban nagyon kevés helyen található, Alkotó embereknek, művészeknek, olyan embereknek, akiknek fontos a nyugalom, de mégis pillanatok alatt a városban lehet.
Közelben található a Népliget, Lurdy Ház, Möbelix, Metró nagyáruház.
Közösköltség 13000 Forint

Ezt az ingatlant már 25% önerővel megvásárolhatja.
Ingyenes HITEL és CSOK ügyintézés, nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA!
Kérésre a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot díjmentesen elkészítjük Önnek.
Az ingatlan ENERGETIKAI tanúsítványát is megcsináljuk.
Cégünk ügyvédje jogi tanácsadással rendelkezésre áll.
Várjuk megtisztelő hívását!
Már a Facebookon is megtalál minket!

Ár

Eredeti irányár 33 millió Ft
Akciós ár 31.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ridom Ingatlan Központ
Név Tereczi Gabi
Telefon +36 30 911 3339,+36 70 209 Mutasd
Email tereczi.gabi@ Mutasd
akciós ár