Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód vegyes
Belső terület 1098 m²
Telek terület 6194 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: épülő
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: utcában
Energetika nincs
Telek típusa
Művelési ága
Övezeti besorolás IP
Lift nincs
Vállalkozók, befektetők figyelem! Szigetszentmiklós frekventált részén, közel a központhoz, bruttó 1098 nm alapterületű, szerkezetkész, kétszintes ipari ingatlan eladó. Telekterület 6194 nm, amely két helyrajzi számon van nyilvántartva, a telek utcafrontja 48,3 méter. Övezeti besorolása: kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági terület. Az övezetben a megengedett legnagyobb beépítettség mértéke a telekterület 40%-a. Az épület földszintjének nettó alapterülete: 543,8 nm. A tetőtér nettó alapterülete: 424 nm.
Az épület végleges jellegű fennmaradási, és továbbépítési engedélyt kapott. Monolit vasbeton vázas építési módon épült, a raktárépület része hagyományos falazott szerkezetű. Az épület manzárd jellegű tetővel fedett. A felmenő falak alatt beton sávalapok, a közbenső pillérek alatt pontalapok készültek. Az épület talajjal érintkező felületein kétrétegű talajnedvesség elleni szigetelés készült.
A kitöltő és a felmenő falazat 30 cm-es porotherm téglából készült. Födém: monolit vasbeton födémlemez. A lépcsők monolit vasbeton szerkezetűek. Kémények: 2 db 18 cm keresztmetszetű kémény lett tervezve, amely a tetőtérből indul a két gázkazán részére. Áram, ipari áram bekötve, víz, gáz az utcában található. Szennyvízkezelés: zárt rendszerű szennyvíztároló.
Az ingatlanban számtalan felhasználási lehetőség rejlik, pl.: használható raktárnak, telephelynek, szerelőműhelynek, gépműhelynek. Elhelyezkedésének köszönhetően akár kialakítható benne munkásszálló, idősek otthona, magániskola, óvoda is. Kiváló tőmegközlekedési lehetőségek, a közelben található HÉV megálló (Vágóhíd-Ráckeve vonal). Helyi és helyközi Volán buszjárat, valamint BKV buszjárat is (Szigetszentmiklós-Csepel). Gépkocsival az M0-ás felhajtó, és az 51-es főút kb. 8-10 perc alatt elérhető.
Irányár: 89.000.000.- Ft.
Bővebb tájékoztatásért kérem hívjon bizalommal.

Ezt az ingatlant akár már 30% önerővel is megvásárolhatja.
Ingyenes HITEL ügyintézés, nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA!
Kérésre a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot elkészítjük Önnek.
Az ingatlan ENERGETIKAI tanúsítványát is megcsináljuk.
Cégünk ügyvédje jogi tanácsadással rendelkezésre áll.
Várjuk megtisztelő hívását!
A Facebookon is keressen minket, napi híreink megtekintéséhez!

Ár

Irányár 89 millió Ft (81 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Ridom Ingatlan Központ
Név Róka Attila
Telefon +36 70 418 1637,+36 70 209 Mutasd
Email roka.attila@ Mutasd