Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód vegyes
Belső terület 1098 m²
Telek terület 3097 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: épülő
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Vállalkozók, befektetők figyelem! Szigetszentmiklós frekventált részén, közel a központhoz, bruttó 1098 nm alapterületű, szerkezetkész, kétszintes ipari ingatlan, szinte telek árban eladó. Telekterület 3097 nm, a telek utcafrontja 25,3 méter. Övezeti besorolása: gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató terület. Az övezetben a megengedett legnagyobb beépítettség mértéke a telekterület 40%-a. Az épület földszintjének nettó alapterülete: 543,8 nm. A tetőtér nettó alapterülete: 424 nm.
Igény szerint közvetlenül az ingatlan mellett elhelyezkedő önálló helyrajzi számon nyilvántartott üres telek is eladó, ami szintén 3097 nm, az utcafrontja ennek a teleknek 23,3 méter. (A két telek együtt 6194 nm, utcafrontjuk 48,6 méter.) Ha a másik telket is meg szeretné vásárolni, így az ingatlanok együttes irányára: 79,9 MFt.
Az épület végleges jellegű fennmaradási, és továbbépítési engedélyt kapott. Monolit vasbeton vázas építési módon épült, a raktárépület része hagyományos falazott szerkezetű. Az épület manzárd jellegű tetővel fedett. A felmenő falak alatt beton sávalapok, a közbenső pillérek alatt pontalapok készültek. Az épület talajjal érintkező felületein kétrétegű talajnedvesség elleni szigetelés készült.
A kitöltő és a felmenő falazat 30 cm-es porotherm téglából készült. Födém: monolit vasbeton födémlemez. A lépcsők monolit vasbeton szerkezetűek. Kémények: 2 db 18 cm keresztmetszetű kémény lett tervezve, amely a tetőtérből indul a két gázkazán részére. Áram, ipari áram bekötve, víz, gáz az utcában található. Szennyvízkezelés: zárt rendszerű szennyvíztároló.
Az ingatlan alkalmas gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységre.
Számtalan felhasználási lehetőség rejlik benne, pl.: használható raktárnak, telephelynek, szerelőműhelynek, gépműhelynek. Elhelyezkedésének köszönhetően akár szociális intézmények is kialakíthatók benne, pl.: munkásszálló, idősek otthona, magániskola, óvoda, irodaház, egészségügyi, hitéleti, sport, és kulturális létesítmények. Kiváló tömegközlekedési lehetőségek, a közelben található HÉV megálló (Vágóhíd-Ráckeve vonal). Helyi és helyközi Volán buszjárat, valamint BKV buszjárat is (Szigetszentmiklós-Csepel). Gépkocsival az M0-ás felhajtó, és az 51-es főút kb. 8-10 perc alatt elérhető. Irányár: 53,9 MFt.

Bővebb tájékoztatásért kérem hívjon bizalommal.

Ezt az ingatlant akár már 30% önerővel is megvásárolhatja.
Ingyenes HITEL ügyintézés, nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA!
Kérésre a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot elkészítjük Önnek.
Cégünk ügyvédje jogi tanácsadással rendelkezésre áll.
Várjuk megtisztelő hívását!
A Facebookon is keressen minket, napi híreink megtekintéséhez!

Ár

Irányár 53,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ridom Ingatlan Központ
Név Róka Attila
Telefon +36 70 418 1637,+36 70 209 Mutasd
Email roka.attila@ Mutasd