Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6+2 félszoba
Telek terület 586 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: jó
Épült 2006
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 30 m²
Költözzenek össze! Lakjon a közkedvelt Tihanyi lakóparkban! Nem kell ahhoz Budára mennie, hogy egy igényes környezetben éljen! "Jöjjön el nézze meg ez itt a Lila akác köz"
Budáról mindösszesen 20 percre eladó a Futórózsa u.ban, egy szép saját célra épített nagy terekkel, rendelkező két generációs ház.
A házat minőségi anyagokból építették a tulajdonosok. Minden ablakon redőny és szúnyogháló. Riasztó rendszer, mely több több zónás, és akár külön a garázsból is lehet riasztani. Ebbe a házba egy festés után azonnal tud költözni!. A nagy házban 3 háló, egy hatalmas nappali amerikai konyhával, 2 wc, egy nagy sarokkádas fürdőszoba,egy gardrób szoba és egy nagy előtér található. Erről az oldalról lehet a hátsó szép gondozott kertbe a teraszon keresztül lemenni. A kis lakásban egy nappali+háló, konyha és wc, fürdőszoba kapott helyet, mely 42m2.
pár lépcsőfokon lemegyünk, egy igazán fantasztikus szuterén garázs, legalább 4 autó számára, egy nagy tér ahol fitnes termet lehet kialakítani, illetve egy ablakos helységben akár egy újabb kis lakrészt. Ezen a szinten is van egy fürdőszoba wc-vel, és egy mosókonyha ahol egy nagy teljesítményű Sauner duval készülék biztosítja a ház fűtését és meleg vízét. A teljes nm a szuterén garázzsal, pincével, lenti tárolókkal együtt 300nm. Lennt kondi terem, fitnessz terem, akár oktatásra is kiváló, mosókonyhának, és egyéb sok sok lehetőségre alkalmas.

Ebbe a házba csak bele kell szeretni!
Jöjjön el, nézze meg, hívjon bizalommal!
Hétvégén is szívesen mutatom!
Kérésre hitel előkalkulációt készítünk!
Várom megtisztelő hívását!

Ár

Eredeti irányár 130 millió Ft
Akciós ár 98,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ridom Ingatlan Központ
Név Peszlegné Gál Ildikó
Telefon +36 70 209 Mutasd
Email info@ Mutasd
kétgenerációs