Cégünket 2007-ben alapítottuk családi vállalkozásként. Mára már elmondhatjuk, hogy egy 20 fős kis-közép vállalkozásra nőttük ki magunkat. A tulajdonosok több mint 20 éves értékesítési, hitelezési és biztosítási tapasztalattal rendelkeznek. Két irodánkban várjuk az ügyfeleinket.

 Az egyik a Budai oldalon, az Alle szomszédságában, a 1113. Karolina út 37/a szám alatt található, a másik a Pesti oldalon Csepelen,1215 Deák Ferenc u.2 szám alatt, a Szent Imre tér szomszédságában. 

Az Ön igényeit és lehetőségeit felmérve megkeressük a legkedvezőbb ajánlatot a hitel- biztosítás és ingatlan piacon az elérhető információk alapján. Célunk, hogy egyszerűvé és átláthatóvá tegyük az Ön számára a hitelfelvételt vagy ingatlan vásárlást. 

Azért, hogy a legtöbb előnyt tudja kihasználni, naprakész információkat nyújtunk hitelekkel, pénzügyekkel kapcsolatban. Ingatlan Irodánk a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének tagirodája, több mint 200 saját eladó ingatlannal, illetve közel 30.000 kínálattal rendelkezik a partnereink adatbázisából. 

Tapasztalt, szakértő ingatlan értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre. Szerződött partnere vagyunk a Duna-House, és az Otthon Centrum-nak is.Hitelekben naprakészen otthon vagyunk, az összes bank szerződött partnereként.CSOK, ÁFA ügyintézésben, költségvetés elkészítésében is segítünk! Cégünk Jogi képviselője rendelkezésükre áll.Bízzon meg minket ingatlan ügye intézésében! 

Nem fog csalódni!